Όροι Χρήσης

Τελευταία αναθεώρηση 10/11/2018.

Ο ιστότοπος www.amorfos.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου που δημιούργησε και λειτουργεί η Αικατερίνη Κοτσιλιέρη του Αθανασίου με Α.Φ.Μ. 077806845, Δ.Ο.Υ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@amorfos.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος 0030 694 344 3441 (στο εξής χάριν συντομίας AmorFoS). Αυτοί είναι οι όροι χρήσης του ιστότοπου και είναι γραμμένοι στην ελληνική γλώσσα (el-gr).

Εάν ο/η χρήστης/στρια είναι νεότερος/τερη από την ηλικία των 18 ετών ή διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, των υπηρεσιών ή του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του. Χρήστες/στριες που είναι ανήλικοι/ες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του AmorFoS μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Χρησιμοποιώcookies” δηλαδή ηλεκτρονικά αρχεία που απαιτούνται για τη σωστή αποστολή των παραγγελιών σου, για την απλοποίηση της εγγραφής, για τη λειτουργία των κοινωνικών δικτύων (facebook, instagram, google+, κ.λπ.) όπως και για τη μέτρηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου (google analytics, κ.α.). Αυτά τα δεδομένα είναι δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και δεσμεύομαι ότι δεν πρόκειται να τα εκμεταλλευτώ χωρίς τη συγκατάθεσή σου. Οι όροι χρήσης που ακολουθούν τα κοινωνικά δίκτυα δεν ελέγχονται από εμένα και μπορεί να μη συμφωνώ με αυτούς.

Για να διασφαλίσω την ασφάλεια των συναλλαγών χρησιμοποιώ πρωτόκολλα κρυπτογράφησης τεχνολογίας αιχμής των ηλεκτρονικών δεδομένων. Η πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιείται μέσω του συστήματος της Everypay, αδειοδοτημένο Ίδρυμα πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος. Χρησιμοποιώ επίσης τη διαδεδομένη πλατφόρμα πληρωμών PayPal ως αξιόπιστης λύσης πληρωμών μέσω διαδικτύου. Αν και διαθέτω ισχυρή τεχνολογία απώθησης ηλεκτρονικών εισβολέων δεν είμαι υπεύθυνη σε περίπτωση βλάβης του υπολογιστή σου καθώς υποχρεούσαι να έχεις λάβει μέτρα προστασίας του.

Ως χρήστης/στρια έχεις δικαίωμα πρόσβασης των δεδομένων σου στα σημεία συλλογής, αποθήκευσης όπως και του λόγου συλλογής τους μέσω του υπερσυνδέσμου έκθεση δεδομένων GDPR δωρεάν εντός 30 ημερών. Μπορείς επίσης να ασκήσεις το δικαίωμα στη λήθη, τη διαγραφή δηλαδή των προσωπικών σου δεδομένων σταματώντας παράλληλα την περαιτέρω συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σου που συνεπάγεται ότι αποσύρεις και τη συγκατάθεσή σου στη χρήση τους.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σου παραδώσω τα προϊόντα θα σε ενημερώσω μέσω email ή τηλεφώνου προκειμένου να συνεννοηθούμε για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον/την πελάτη/τισσα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του AmorFoS διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια μου. Δεν είμαι υπεύθυνη για διαφορές στη περιγραφή και την εικόνα των προιόντων. Επίσης διατηρώ το δικαίωμα αλλαγών ως προς το περιεχόμενο του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.

Τα παραπάνω αποτελούν έγγραφη τεκμηρίωση κατόπιν εσωτερικής ανάλυσης με βάση τις αρχές που πηγάζουν από το σύνολο των νόμων (εθνικών, νόμων Ε.Ε., διεθνών νόμων) περί διαδικτυακών συναλλαγών.

back_to_top