Όροι Χρήσης

Τελευταία αναθεώρηση 6/12/2020.

Ο ιστότοπος amorfos.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου που δημιούργησε και λειτουργεί η Αικατερίνη Κοτσιλιέρη του Αθανασίου με Α.Φ.Μ. 077806845, Δ.Ο.Υ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας [email protected] και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος +30 694 344 3441 (στο εξής χάριν συντομίας AmorFoS). Αυτοί είναι οι όροι χρήσης του ιστότοπου και είναι γραμμένοι στην ελληνική γλώσσα (el-gr).
Εάν ο/η χρήστης/στρια είναι νεότερος/τερη από την ηλικία των 18 ετών ή διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, των υπηρεσιών ή του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του. Χρήστες/στριες που είναι ανήλικοι/ες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του AmorFoS μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία.
Χρησιμοποιούμε “cookies” δηλαδή ηλεκτρονικά αρχεία που απαιτούνται για τη σωστή αποστολή των παραγγελιών σας, για την απλοποίηση της εγγραφής, για τη λειτουργία των κοινωνικών δικτύων όπως και για τη μέτρηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου. Αυτά τα δεδομένα είναι δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και δεσμευόμαστε ότι δεν πρόκειται να τα εκμεταλλευτούμε χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Οι όροι χρήσης που ακολουθούν τα κοινωνικά δίκτυα δεν ελέγχονται από εμάς και μπορεί να μη συμφωνούμε με αυτούς. Σε περίπτωση χρησιμοποίησης των κοινωνικών δικτύων για είσοδο και για εγγραφή στο AmorFoS τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται από μέρους μας μόνο για την ευκολία σας και έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε την διαγραφή τους ανά πάσα στιγμή μέσω της σελίδας επικοινωνίας. Ως χρήστης/στρια απολαμβάνετε τα δικαιώματα που πηγάζουν από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συναλλαγών χρησιμοποιούμε πρωτόκολλα κρυπτογράφησης τεχνολογίας αιχμής των ηλεκτρονικών δεδομένων. Αν και διαθέτουμε ισχυρή τεχνολογία απώθησης ηλεκτρονικών εισβολέων δεν είμαστε υπεύθυνοι σε περίπτωση βλάβης του υπολογιστή σας.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του AmorFoS διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδειά μου.
Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγών ως προς το περιεχόμενο του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.
Τα παραπάνω αποτελούν έγγραφη τεκμηρίωση κατόπιν εσωτερικής ανάλυσης με βάση τις αρχές που πηγάζουν από το σύνολο των νόμων (εθνικών, νόμων Ε.Ε., διεθνών νόμων) περί διαδικτυακών συναλλαγών.