Επιστροφές – Αλλαγές

Το τελικό προϊόν μπορεί να διαφέρει από την φωτογραφία καθώς:
*σε κάθε οθόνη τα χρώματα διαφέρουν
*κάθε χειροποίητο είδος είναι ιδιαίτερο και μοναδικό.
Για την περίπτωση ειδικής “custom” παραγγελίας (σύμφωνα με δικές σας οδηγίες ή σχέδιο που δεν υπάρχει στο e-shop) η τιμή θα είναι διαφορετική από αυτές που υπάρχουν στην αντίστοιχη κατηγορία και ο πελάτης θα ενημερώνεται πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή ή μια αλλαγή παρακαλούμε επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο
+30 694 344 3441 ή μέσω email στο [email protected] προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής του προϊόντος.
Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την αγορά τους. Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής.
Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένα, ώστε να μην υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους και τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεστε εσείς.
Αλλαγές και επιστροφές σε ειδικές “custom” παραγγελίες δε γίνονται.
Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος τα χρήματα μπορούν είτε να χρησιμοποιηθούν για επόμενη αγορά, είτε να επιστραφούν σε τραπεζικό σας λογαριασμό, σύμφωνα με την επιθυμία σας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον μαζί με το προϊόν επιστραφεί και η απόδειξη λιανικής του πώλησης. Για την επιστροφή των χρημάτων χρειάζονται έως 5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων στο e-shop και δικαιούχος του λογαριασμού πρέπει να είναι ο πελάτης, στου οποίου το όνομα έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία.
Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την επίδειξη της απόδειξης λιανικής πώλησης.
Η επιστροφή χρημάτων αφορά αποκλειστικά και μόνο τις ηλεκτρονικές αγορές.